Hvis I går med tanker eller drømme om nybyg, og er i tvivl om I kan nå i mål. Så kontakt VEM Byg ApS, for et uforpligtende møde, hvor vi sætter os sammen og sætter ord og følelser på lige netop jeres behov og drømme.

Når I kontakter VEM Byg ApS, lægger vi vægt på jeres specifikke behov, drømme og ikke mindst trygheden igennem valget et lokalt byggefirma, som er med jer hele vejen igennem processen. Vi står for rådgivning, projektering og byggeri. Vi guider jer igennem byggeforløbet og vejleder jer igennem de steps der er fra skitsering af jeres drømmehus, underskrift af kontrakt til nøglefærdigt hus.

Et forløb ved VEM Byg ApS foregår således:

vembyg forløb

 1. Salgsforløbet:
  Et normalt forløb ved VEM Byg ApS starter med et uforpligtende møde hvor vi sammen sætter ord og tanker på jeres drømme der skal blive til virkelighed. Derefter kommer vi med et oplæg, et såkaldt ”skitseforslag” udformet og indrettet individuelt med tanke på jeres families ønsker og behov. 

  Herefter drøfter vi evt. ændringer så det bliver præcis som I ønsker, økonomien, husets udformning mm. Vi udarbejder de relevante dokumenter, som begge parter underskriver. Vi ved at huskøb er en af de største beslutninger, drømme og ikke mindst investering i livet, derfor afsluttes denne fase først når I er tilfredse med tegninger og kontrakten. 

 2. Projektering:
  Når vi er nået i mål med udformningen af jeres drømmehus, i form af materialevalg, udformning og indretning, og kontrakten er skrevet og økonomien er fastsat, starter det videre forløb. Vi går nu i gang med udarbejdelsen af tegningsmateriale til ansøgning af byggetilladelse, ingeniør- og energiberegninger, aftaler med entreprenører indgås, og materialerne sættes i ordre.

 3. Byggeriet går i gang:
  Inden opstart af byggeriet, vil vi have et byggemøde hvor I deltager, bindeleddet og den kommende byggeleder, som har ansvaret for netop jeres hus. På dette møde gennemgår vi evt. spørgsmål, forventningsafstemmer, tegningsmateriale og underskriver sammen entreprisekontrakten.

  Her får I fremlagt en overordnet tidsplan, og en forventet indflytningsuge. Den endelige dato for indflytning gives så snart soklen er støbt. Kort tid herefter, opstarter vi byggeriet på jeres grund. 

 4. Aflevering:
  Ca. 14 dage før aflevering, er der for-gennemgang på jeres hus. På afleveringsdagen gennemgås huset sammen ang. tekniske installationer og nøglen overdrages. Aflevering vil være med bindeleddet og byggeleder. 

Tryghed er utrolig vigtig for os, derfor vil du blive korrigeret og rådgivet igennem faserne og processen hos VEM Byg ApS. Hvis dette har gjort jer nysgerrige og er interesseret i et fremtidigt drømmehus, så kontakt os uforpligtende og vi får en snak omkring det hele.