Har du brug for hjælp i led med skader eller reparationer i led med forsikringsskader? 

Hos VEM Byg ApS har vi mange år erfaring med udbedring af diverse forsikringsskader. Vi er klar til at hjælpe når skaden er sket og vi rykker ud fra dag til dag.

Ydermere har vi en afdeling på 12 mand til at varetage forsikringssager. VEM Byg ApS er leverandører til flere af de større forsikringsselskaber, hvilket er din garanti for at skaden bliver udbedret så hurtigt som muligt.

KONTAKT OS OG HØR MERE

Udbedring af forsikringsskader handler om tryghed

For mange kan det virke som en umulig og uoverskuelig proces at få udbedret en forsikringsskade. Vi gør en dyd i at du som kunde kan føle dig tryg og sikker gennem hele processen. Vi sørger altid for et trygt forløb og vi er vant til at arbejde sammen med flere af de større forsikringsselskaber. Vi sætter os derfor grundigt ind i din sag, så vi kan finde frem til den bedst mulige løsning på din forsikringsskade

I led med forsikringsskader kigger vi først på omfanget af forsikringsskaden og derefter vurderer vi, hvad det vil koste at udbedre skaden, så du er sikret den helt rigtige pris på opgaven.

Hvis forsikringsskaden er meget omfattende, vil dit forsikringsselskab sende en taksator til at vurdere forsikringsskaden og dens omfang. Vi vil så sammen med taksatoren finde ud af, hvad der skal laves og hvad der bliver dækket af forsikringen. Efter vi sammen har fundet frem til en pris, vil vi udbedre skaden og regning sendes efter endt arbejde til forsikringsselskabet.

Kontakt os og hør Mere om forsikringssager

Har du nogle spørgsmål i led med forsikringsskader eller har du brug for hjælp og rådgivning? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. 71 99 79 69 eller sende en mail på mail@vembyg.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.