Vi er din erfarne samarbejdspartner i led med hovedentreprise

En hovedentreprise omfatter de fleste ydelser, der indgår i et byggeprojekt. Når du vælger VEM Byg ApS som din samarbejdspartner i led med hovedentreprise, så tager vi ansvaret for fagentreprenørerne, selve byggeriet og den økonomiske del af byggeprojektet. Ydermere har vi som hovedentreprenør ansvaret for disponering samt styring af de forskellige fagentrepriser.

Som hovedentreprenør har vi styr på at det økonomiske aspekt af byggeprojektet ikke ender med nogen overraskelser, og at den aftalte pris overholdes i henhold til de kontrakter vi indgår med de forskellige fagentreprenører. Som hovedentreprenør af byggeprojektet sørger vi også for at tidsplanen bliver overholdt og fulgt til punkt og prikke.

Vi sørger også for at de forskellige fagentreprenøres arbejde koordineres, så byggeriet står færdigt til den aftalte tid. Alt dette bliver gjort, så arbejdet bliver udført ud fra da kvalitetsmæssige standarder, som der blev aftalt for byggeprojektet.

RING OG HØR MERE

Derfor skal du vælge os til at stå for totalentreprise

Hvis du hellere vil lade os stå for det hele, så tilbyder VEM Byg ApS også totalentreprise. Vores totalentreprise indebærer alt i led med rådgivning og de forskellige repræsentanter inden for håndværkerfaget. Ud fra en dialog med kunden som bygherre vil vi som totalentreprenør forestå udvælgelsen af de fornødne fagentreprenører og rådgivere.

Ydermere varetager vi som totalentreprenør alle styrings- og planlægningsopgaver. Det gælder både projektering og kontakt til myndigheder. Vi varetager både bygge- og projektledelse.

Lad os stå for dit byggeprojekt

Hos VEM Byg ApS har vi mange års erfaring med både hoved- og total entreprise. Vi kender derfor alle led i processen, hvilket er din garanti for, at dit byggeprojekt bliver gjort inden for de aftalte rammer, inden for aftalt tid og til den aftalte pris. Hos os er kommunikationen mellem os og kunden i absolut højsædet. Det er din garanti for, at de ikke opstår nogen overraskelser i løbet af processen.

Har du nogle spørgsmål i led med hovedentreprise? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. 71 99 79 69 eller sende en mail på mail@vembyg.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.